Systematická a koncepčná marketingová komunikácia s cieľovou skupinou - deti - Žiačiková, B.
V poslednom čase sa často hovorí o reklamných aktivitách adresovaných deťom. Štúdio Alexa Bratislava sa zameriava na marketingovú komunikáciu v cieľovej skupine detí. Pojem - spoločenský marketing. Situácia na Slovensku. Aktivity štúdia Alexa zamerané na deti.