Vyberte si šampón
Marketingová stratégia a konkurenčný boj firiem Procter and Gamble a Unilever vo výrobkových radoch značky Pantene pro V a Organics v r. 1996. Cenová stratégia firmy Wella pre značku Sanara. Televízna reklamná kampaň Welly. Trhový podiel Welly vo svete.