Vztah marketingových studií k marketingovým případovým studiím - Glogar, Alois
Rozdiely medzi marketingovými a prípadovými štúdiami. Ciele a celková charakteristika marketingových štúdií. Základný cieľ a vymedzenie prípadových štúdií. Vzťah marketingových a prípadových štúdií a reality.