Výzkum trhu a marketingové poradenství - Linhart, M.
Komplexný prístup k spolupráci s externými výskumnými a marketingovými poradenskými firmami. Kombinácia prieskumu trhu a poradenstva. Efektívnosť spolupráce s profesionálnou nezávislou externou poradenskou firmou.