Význam a miesto marketingového plánovania v podnikoch - Lesáková, Dagmar, 1949-
Podstata a význam marketingového plánovania v podnikoch. Proces marketingového plánovania. Problémy tvorby a realizácie marketingového plánu. Príčiny zlyhania marketingových plánov.