Vývoj cien vybratých komodít na burzách v novembri Príloha Hospodárskych novín - Masár, I.
Prehľad o vývoji cien najdôležitejších komodít (kukurica, pšenica, bavlna) na svetových komoditných burzách, rozšírený o prehľad vývoja cien dobytka a ošípaných.