Vývoj cien vybratých komodít na burzách v decembri Príloha Hospodárskych novín - Masár, I.
Prehľad o vývoji cien najdôležitejších komodít (cukor, sója a produkty z nej, káva) na svetových komoditných burzách v decembri 1996, rozšírený o prehľad vývoja cien repky olejnej.