Vývoj základných kovov v novembri na Londýnskej burze kovov Príloha Hospodárskych novín - Zoller, Alexander
Vývoj cien kovov (meď, hliník, zinok, olovo, nikel, cín) na Londýnskej burze kovov v novembri 1996.