Vývoj základných kovov v decembri na Londýnskej burze kovov Príloha Hospodárskych novín - Zoller, Alexander
Prehľad o vývoji cien kovov (meď, hliník, zinok, olovo, nikel, cín) na Londýnskej burze kovov v decembri 1996. Najdôležitejšie poznatky o dianí u najvýznamnejších producentov na pomoc našim obchodníkom a výrobcom pri orientácii na svetových komoditných trhoch.