Fingované firmy a obchody - Kardoš, Štefan
Medzinárodné sympózium celosvetovej audítorskej a poradenskej asociácie Panell Kerr Foster (PKF) v meste Orlando na Floride v októbri 1996. Posúdenie globálnej perspektívy vývoja v obchode a podnikaní. Prepieranie špinavých peňazí. Formálne a neformálne náznaky prepierania špinavých peňazí. Ťažkosti pri definovaní podozrivých transakcií. Metódy prepierania.