Zásoby ve velkoobchodní firmě. 2 - Gros, Ivan
Schopnosť podnikov odhadnúť budúci dopyt. Poistná zásoba. Výpočet priemernej týždennej spotreby. Stav zásob vo veľkoobchode. Plnenie požiadaviek maloobchodu. Udržovanie dostatočnej úrovne zásob.