Zásoby ve velkoobchodní firmě. 3 - Gros, Ivan
Určenie optimálnej veľkosti objednávky. Úprava objednávky z hľadiska vyťaženosti prepravných prostriedkov. Nákladové položky. Veľkosť poistnej zásoby. Spolupráca distribútorov a výrobcov.