Zásoby ve velkoobchodní firmě. 1 - Gros, Ivan
Efektívne pôsobenie veľkoobchodných firiem v distribučnom reťazci. Komunikačná funkcia veľkoobchodných organizácii. Sprostredkovanie objednávok. Problematika zásob. Kompletácia dodávok maloobchodným organizáciám. Preprava a prepravné cesty.