Maloobchodná sieť a spotrebiteľ - Viestová, Kristína
Charakteristika maloobchodnej siete (MOS). MOS z pozície spotrebiteľa - súbor nákupných podmienok (čas, kvalita, možnosť výberu tovaru). MOS ako súčasť koncepcií city marketingu (marketing mesta, sídla, obce) a marketingu obchodných firiem. Terénny prieskum názorov spotrebiteľov na nákupné podmienky v r. 1988 a 1996 (študenti OF EU Bratislava).