Míting myslí v Singapure - Novák, J.
Otvorenie prvej Ministerskej konferencie Svetovej obchodnej organizácie (WTO) v Singapure 9. 12. 1996. Hlavný cieľ konferencie - revízia Uruguajského kola rokovaní Všeobecnej dohody o clách a obchode (GATT).