Severoamerická zóna volného obchodu - Cihelková, Eva
NAFTA (North American Free Trade Agreement) - integračné zoskupenie v severoamerickom regióne. Podmienky vzniku NAFTA a motivácia krajín vytvoriť takúto dohodu. Podstata a základné ustanovenia Dohody. Nástroje a očakávané efekty Dohody. Platnosť NAFTA od 1. januára 1994. Význam dohody pre signatárske krajiny. Význam pre ČR.