Súčasné tendencie v zahraničnom obchode SR Príloha Hospodárskych novín
Zahraničný obchod stredobodom pozornosti v slovenskej ekonomike. Vývoj dovozu a vývozu a vývoj salda zahraničného obchodu SR r. 1996. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR.