Vývoj zahraničního obchodu ČR, jeho příčiny a důsledky - Panský, M.
Základné rysy zahraničného obchodu ČR v r. 1994. Vývoj podľa jednotlivých skupín krajín a teritórií. Vývoj zahraničného obchodu v r. 1995. Vplyv deficitu bilancie zahraničného obchodu na platobnú bilanciu. Príčiny súčasného vývoja bilancie zahraničného obchodu (vplyv devízového kurzu, príčiny ovplyvňujúce dovoz a vývoz). Možné dôsledky vývoja bilancie zahraničného obchodu.