Exportná politika a slovenská ekonomika - Martinkovičová, L.
Podpora exportu ako priorita hospodárskej politiky Slovenskej republiky. Posúdenie rizika finančnej návratnosti vývoznej operácie. Aktivity bankovej sféry vplývajúce na rozvoj exportu. Hlavné vládne proexportné aktivity na r. 1997.