Lesk a bieda colnej únie - Baco, P.
Príprava na slovensko-české rokovania o dovoze citlivých položiek (piva, cigariet, tabaku, liehu, cukru, zemiakov a ď.) na schôdzi expertov výboru pre koordináciu hospodárskej politiky medzi SR a ČR 4. 12. 1996 a na mimoriadne rokovanie Rady colnej únie SR a ČR 20. 12. 1996.