Kapesní atlas obchodníka: Lucembursko - Livoncová, Ľ.
Niektoré obchodno-ekonomické informácie, ktoré sú dôležité pre vývozcov a investorov v Luxembursku. Hlavné ekonomické ukazovatele. Zahraničný obchod belgicko-luxemburskej únie. Zahraničný obchod s ČR. Praktické rady.