Rukověť exportéra: Hongkong Dovozní režim a související předpisy - Kachlík, Alfons
Obchodné a podnikateľské prostredie v Hongkongu. Previazanosť ekonomiky s Čínou. Hlavné informácie, dôležité na uskutočňovanie zahraničného obchodu s Hongkongom. Charakteristika krajiny. Hospodárske styky medzi Českou republikou Hongkongom. Obchodné komory, priemyselné zväzy. Dovozný režim. Prieskum trhu. Odbytové cesty, dodacie a platobné podmienky. Preprava, balenie. Colné konanie. Podpora exportu. Hongkongské právo. Devízový režim.