Rukověť exportéra: Čína. 1 Dovozní režim a související předpisy - Kachlík, Alfons
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pri uskutočňovaní zahraničného obchodu s Čínskou ľudovou republikou. Charakteristika krajiny. Hospodárska situácia a zahraničný obchod. Hospodárske styky ČR s Čínou. Clá, colné konanie, obchodné banky. Obchodné komory a priemyselné zväzy. Odbytové cesty. Verejné zákazky. Prieskum trhu. Dodacie podmienky, platobné podmienky, platobný styk. Sprievodné doklady, balenie. Špeciálne predpisy.