Rukověť exportéra: Čína. 2 Dovozní režim a související předpisy - Kachlík, Alfons
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pri uskutočňovaní zahraničného obchodu s Čínskou ľudovou republikou. Colný zákon, clo a colné konanie. Čínske právo. Patenty a ochranné známky, vzory, licencie. Vymáhanie pohľadávok. Rozhodcovské konanie. Obchodní zástupcovia. Formy obchodného podnikania. Vývozné predpisy, podpora exportu. Devízové predpisy. Obchodné rokovania.