Teritoriální informace Západní Austrálie
Západná Austrália ako teritórium obchodného významu. Hospodárske výsledky, hospodársky rast, ťažba surovín. Niektoré možnosti vstupu českých firiem na austrálsky trh. Porovnanie Českej republiky a Západnej Austrálie (počet obyvateľov, rozloha, hustota obyvateľstva). Porovnanie Západnej Austrálie a celej Austrálie (počet obyvateľov, rozloha, HDP, vývoz).