Přímé zahraniční investice v transformujících se evropských zemích - důsledky pro rozvojové země - Agarwal, Jamuna Prasad
Priame zahraničné investície do transformujúcich sa krajín od začiatku transformačných procesov niekoľkonásobne vzrástli. Rozvojové krajiny sa domnievajú, že SVE odčerpali zahraničné investície, ktoré boli určené pôvodne pre nich. Porovnanie priamych zahraničných investícií v rozvojových a transformujúcich sa krajinách. Výhľady ďalšieho vývoja v oblasti diverzifikácie priamych zahraničných investícii.