Systém clearingového zúčtování a jeho použití v České republice - Stonavský, R.
Pojem a história clearingového systému. Použitie clearingového systému v ČR. Vnútorný clearing v ČR. Clearing medzi ČR a SR. Menové riziko a jeho rozloženie pri medzinárodnom clearingovom zúčtovaní.