Kurzová politika rozšířeného oscilačního pásma - Dědek, Oldřich
Menový kurz ako determinujúci faktor platobných bilančných transakcií. Požiadavky vychádzajúce z bežného a kapitálového účtu platobnej bilancie. Oscilačné pásma. Simulácia kurzových fluktuácií.