Ekonomické změny rozvojového světa: růst a vnější ekonomické vztahy - Holub, Alois
Zmeny hospodárskeho vývoja a vonkajších hospodárskych vzťahov rozvojových krajín s hospodársky vyspelými krajinami a s bývalými centrálne plánovanými ekonomikami. Hlavné vývojové trendy rozvojových krajín v prvej polovici 90. rokov. Hlavné zmeny vo vzťahoch medzi rozvojovými krajinami a bývalými centrálne plánovanými ekonomikami v Európe, dôraz na ČR. Závery pre ČR.