Výhledy světové ekonomiky: oživení a prognóza do r. 2000 - Holub, Alois
Vyhliadka vývoja svetového hospodárstva v krátkodobej a strednodobej perspektíve. Pokus o súhrnný pohľad na vývoj výroby (HDP) do polovice 90. rokov. Vývoj výroby a štrukturálne zmeny do r. 2000. Perspektíva prosperity svetového hospodárstva.(?) Závery pre ČR.