Kritéria z Maastrichtu - nesplnitelný sen? - Malý, J.
Plnenie menových kritérií EÚ. Plnenie fiškálnych kritérií. Splniteľnosť fiškálnych kritérií z hľadiska teoretickej ekonómie (maximálny rozpočtový deficit vo výške 3 perc. HDP a celkový verejný dlh neprevyšujúci 60 perc. HDP). Vzorce.