Slovenská ekonomika a Európska únia. 2 - Krč, R.
Pokračovanie rozboru o pripravenosti Slovenska na vstup do Európskej únie. Nevýhody SR pri prípadnom vstupe: vysoký podiel osôb závislých od zárobkovo činných osôb a miera nezamestnanosti. Konfrontácia slovenskej ekonomiky so situáciou v EÚ.