<The> Czech republic on the way to the European Union - Šenarová, M.
Asociačná dohoda a Biela kniha Európskej únie. Situácia v ČR. Unifikácia legislatívy s právnym systémom EÚ. Plnenie Bielej knihy Českou republikou - technická unifikácia, budovanie informačného systému. Výhody a nevýhody vstupu ČR do EÚ.