Rekodifikácia občianskeho zákonníka a jej vzťah k obchodnému zákonníku - Plank, K.
Občiansky zákonník a jeho novelizácia. Hospodársky zákonník. Prebudovanie záväzkového práva od základov. Vzťah obchodného zákonníka a občianskeho zákonníka. Vzorové zmluvy. Kodifikácia občianskeho zákonníka.