Niektoré aspekty anglického práva obchodných spoločností - Laššák, M.
V júli 1996 poriadala University of Cambridge letnú školu anglického práva - Summer School in Enlish Legal Methods 1996. Jedným z predmetov letnej školy bolo aj právo obchodných spoločností v Anglicku. Formy, v ktorých možno v Anglicku podnikať. Historické základy spoločnosti. Orgány spoločnosti. Riaditelia. Akcionári. Princíp právnej subjektivity spoločnosti.