Ochrana minoritných akcionárov - Žitňanská, Lucia
Podiel akcionárov na vytváraní základného imania akciovej spoločnosti. Práva akcionárov. Ochrana minoritných akcionárov v Obchodnom zákonníku. Uznášaniaschopnosť valného zhromaždenia.