Práva a povinnosti predstavenstva a dozornej rady akciovej spoločnosti - Turkovičová, T.
Práva a povinnosti predstavenstva a dozornej rady ako orgánov akciovej spoločnosti. Predstavenstvo je štatutárnym, riadiacim a výkonným orgánom spoločnosti. Dozorná rada je kontrolným orgánom, ktorý dohliada na výkon pôsobnosti predstavenstva.