Právna zodpovednosť za výrobok v USA
Zákony o právnej zodpovednosti za výrobok v USA. Potenciálna právna zodpovednosť neamerických firiem za vadné výrobky. Praktické kroky, ktoré môžu európski výrobcovia uskutočniť, aby znížili riziko žalôb pre právnu zodpovednosť za výrobok v USA.