Právne postavenie spoločníkov spoločnosti s ručením obmedzeným - Fekete, Imrich
Právne postavenie spoločníkov a to konkrétne na vznik účasti spoločníkov na Spoločnosť s ručením obmedzeným (s.r.o.). Vznik účasti v spoločnosti s ručením obmedzeným. Práva spoločníkov vyplývajúce z ich účasti na spoločnosti s ručením obmedzeným. Povinnosti spoločníkov vo vzťahu k spoločnosti s ručením obmedzeným. Zánik účasti v spoločnosti.