Stravovanie zamestnancov po novele Zákonníka práce. Typové príklady účtovania o stravovaní zamestnancov - Pecháčová, Tatjana
Výklad novely Zákonníka práce o stravovaní zamestnancov, platnej od 1.1.1997, v súvislosti s jednoduchým účtovníctvom podnikateľských subjektov. Príklady naznačujúce spôsob účtovania nákupu a predaja, resp. použitia stravovacích poukážok v sústave jednoduchého účtovníctva.