Financovanie úloh samosprávy - Sirotková, E.
Úlohy obce pri výkone samosprávnych funkcií. Financovanie potrieb obce. Príjmy miestnych rozpočtov. Príjmy z cudzích zdrojov. Vlastné rozpočtové príjmy. Podiely na republikových daniach.