Moderná obec a mesto - Farárik, P.
Z obsahu prílohy: Ako naplniť rozpočet. Vytvárať priaznivú podnikateľskú klímu. Obec ako územie s vlastným majetkom a vlastnými príjmami. Nový systém financovania samospráv. Obec (mesto) - okres - kraj - vláda. Výsledkom je krajší Prešov. Hlavný bod sporu: skládka odpadov.