Moderná obec a mesto - Višváder, P.
Z obsahu prílohy: Aby samosprávy "neprejedli" získané peniaze. Mestá a obce predsa nemôžu žiť z čiernych Petrov. Nový systém financovania samospráv. So zneškodňovaním odpadu treba rátať hneď na začiatku.