Příspěvek k teorii veřejného sektoru - Strecková, Yvonne
Sústava téz, ktoré si kladú za cieľ prispieť k rozvoju verejnej ekonómie ako prvku v sústave ekonomických vied, ktorý sa zaoberá verejnýcm sektorom. Objektivizácia rozsahu a štruktúry verejného sektoru.