Psychologické přístupy k typologii spotřebitele - Vysekalová, Jitka
Typológia správania sa spotrebiteľa vychádzajúca z typológie osobnosti. Kategórie spotrebiteľov. Zisťovanie typu spotrebiteľa metódou psychologického výskumu trhu. Charakteristika spotrebiteľov českej a zahraničnej horčice.