Radca spotrebiteľa - Černá, M.
Z obsahu prílohy: Každý volič je celkom určite spotrebiteľ. Tovar sa väčšinou vymieňa za tovar, nie za peniaze. Na rakúskych diaľniciach sa budú platiť poplatky. Podnikateľom-podvodníkom klepnú po prstoch úradníci. Hlavný kontrolór je zákazník.