Bernská únia - Young, G.
Charakteristika Medzinárodnej únie úverových a investičných poisťovateľov - Bernská únia - zal. r. 1944 Francúzskom, Španielskom, Talianskom a V. Britániou. Základné štatistické ukazovatele. Úloha Bernskej únie v medzinárodnom obchode. Hlavné aktivity. Členstvo a stanovy.