Kapitoly z historie českého pojišťovnictví. 15 Spolupráce pojišťoven s hasiči - Marvan, M.
Historický pohľad na spoluprácu poisťovní s požiarnikmi. Hasičská vzájemná pojišťovna v Brne. Prehľad činnosti tejto poisťovne.