Kapitoly z historie českého pojišťovnictví Spolková činnost v pojišťovnictví - Marvan, M.
Ukážka vestníka Jednoty zástupcov Prvej českej vzájomnej poisťovne. Spolková činnosť v poisťovníctve. Česká jednota pre vedy poistné. Združenie peňažného úradníctva v Prahe. Spolok československých poistných technikov. Spolok asekuračných úradníkov. Československý zväz spoločností uskutočňujúcich dopravné poistenie v Prahe.