Pojišťovnictví v Nizozemí - Kranendonk, H.
Všeobecný prehľad Holandského poisťovníctva. Niektoré výsledky poisťovníctva v r. 1995. Životné poistenie. Poistenie motorových vozidiel. Majetkové poistenie. Poistenie právnej ochrany. Národné poistenie živelných pohrôm. Perspektívy poisťovníctva na r. 1996.